This post is also available in: enEnglish

ALLES IN EEN SYSTEEM

MOBOTIX is gespecialiseerd in het maken van IP-video beveiligingssoftware die kan worden gecombineerd met hun eigen, fail-safe premium hardware om een intelligent compleet systeem te creëren.
Voor beveiligingstoepassingen van alle grootten – zonder grenzen aan het aantal camera’s of gebruikers. Zowel het videomanagementsysteem als de video-analysefunctie maken deel uit van de MOBOTIX-systeemoplossing. Bovendien garanderen software-updates onbeperkt en gratis een volledig geïntegreerd, toekomstbestendig systeem dat een maximaal mogelijk rendement op de investering oplevert.

 

MOBOTIX is met vele systemen te combineren!

MOBOTIX-systemen gebruiken een gedecentraliseerde architectuur om het hoogste niveau van videokwaliteit te bereiken met lage bandbreedtevereisten. De krachtige hardware en firmware die in elke camera is ingebouwd, bestuurt onafhankelijk de intelligente video-analyse, gebeurtenisdetectie en opslagbeheer. MOBOTIX-camera’s ondersteunen nu de H.264- en ONVIF-normen om integratie in systemen van derden mogelijk te maken. Bovendien garandeert de MxPEG videocodec de hoogst mogelijke kwaliteit voor fotografisch bewijs vereist voor veiligheid relevante applicaties.

T26 deur video

Hemisferische videotechnologie vormt de kern van dit IP-deurstation met hoge resolutie, dat naadloos het volledige ingangsgebied kan opnemen dankzij een 360 ° lens. Wanneer de deurbel rinkelt, wordt een videoverbinding tot stand gebracht met een station op afstand overal ter wereld voor tweerichtingscommunicatie en het openen van de deur. Het modulaire systeem maakt het mogelijk de deur veilig te openen zonder sleutel via een toegangscode, RFID-transponder en smartphone.

 

Dankzij intelligente video-analyse registreert het deurstation verdachte bewegingen en geluiden en begint het automatisch op te nemen om bewijs te verzamelen en het incident te documenteren, terwijl het tegelijkertijd een bericht stuurt naar bewoners of een beveiligingsbedrijf. Individuele toegangsoplossingen van alle groottes kunnen eenvoudig en betaalbaar worden geïmplementeerd dankzij de IP-standaard door meerdere deurstations, camera’s en extra apparaten te combineren.

MOBOTIX: ALTIJD UP TO DATE!

Contact

Paul Minten

Beveiliging Expert

Boekel N.B

+316 511 500 35

 

info@mintentoegangscontrole.nl

Laat een bericht achter

1 + 1 =